Doživite najbolje od hercegovačkog gostoprimstva i obiteljske tradicije u Vinariji Andrija! Obitelj Ćorić bavi se proizvodnjom vina već četiri generacije, a vinarija je dobila ime po Andriji Ćoriću, koji je sredinom 20. stoljeća značajno unaprijedio i proširio proizvodnju vina.
Moderni Vinski podrum Andrija je ljubavno pismo kamenu i vinovoj lozi, koji dominiraju hercegovačkim krajolikom. Započnite posjet malom izložbom posvećenom obiteljskoj povijesti i nastavite do prostranog restorana i kušaonice s prekrasnim pogledom na okolne vinograde. Kušajte neka od poznatih Andrijinih vina i rakija uz tradicionalnu hercegovačku platu domaćeg kruha, suhomesnatih proizvoda, sira i maslina Pravo blago Vinarije Andrija je vinski podrum koji nalikuje tradicionalnoj hercegovačkoj kamenoj kući u kojem se nalazi „banka vina“, arhiv najvrjednijih vina prijatelja i poslovnih partnera vinarije.
Najnoviji dodatak vinariji je Andrija Wine & Heritage Hotel, prvi takve vrste u Bosni i Hercegovini, koji nudi luksuzne sobe s pogledom na okolne vinograde.

Galerija

Smještaj

1

Restorani

0

Turističke agencije

0
Legenda karte:
Smještaj Accomodation marker icon
Restoran Restaurant marker icon
Putnička agencija Travel Agency marker icon
Vinarija Winery marker icon
Avantura Adventure and outdoor marker icon
Kultura Culture and Heritage marker icon
Gastro Gastro marker icon
Grad Town marker icon